Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο αν δεν το έχεις περάσει, εφόσον έχεις συλλάβει με φυσικό τρόπο, στο χρονικό διάστημα 15 ημερών μπορεί να περάσουν από την σκέψη σου όλη η ζωή σου. Τόσο αυτή η ζωή που περιμένεις αλλά η απογοήτευση και οι φόβοι δεν σου επιτρέπουν ούτε να σχηματίσεις εικόνες, όσο και οι αποφάσεις που τώρα θεωρείς ότι ήταν λάθος.

Η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι μια περίοδος που οι γυναίκες κυρίως, θέλουν υποστήριξη καθώς η εμμονή τις περισσότερες φορές έχει χτυπήσει την πόρτα. Και πως μπορείς να μην σκέφτεσαι την ανάγκη να αγκαλιάσεις και εσύ το παιδί σου, όταν οι φίλες σου, σου μιλάνε για την εξέλιξη των παιδιών τους, οι γονείς σου σε ρωτάνε «εσείς τι κάνετε και περιμένετε» κοιτώντας μια την κοιλιά σου και μια το πρόσωπό σου, οι κούνιες είναι γεμάτες παιδιά και εσύ πρέπει να μετράς κάθε λίγο τις ορμόνες σου και να παίρνεις χάπια για να τις αυξήσεις.

Οι 15 μέρες που περιμένουμε το αποτέλεσμα της χοριακής γοναδοτροπίνης, για να δούμε αν τελικά η εμφύτευση της βλαστοκύστης προχωράει είναι για αρκετές γυναίκες μια παύση του χρόνου χωρίς παρόν.

Πως θα σου φαινόταν αν αυτές οι μέρες μπορούσαν να περάσουν πιο εύκολα και πιο χαλαρά?

Το σίγουρο είναι ότι η Ρεφλεξολογία βασίζεται πάνω στην χαλάρωση αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Παρόλο ότι εφαρμόζεται στα πόδια βοηθάει τον οργανισμό να πετύχει αυτό που μπορεί ο ίδιος ο οργανισμός να κάνει και πίστεψέ με, μπορεί να κάνει πολλά. Στην σύλληψη και σε μια τόσο στρεσογόνα περίοδο, μετά την εμβρυομεταφορά, με την μέθοδο αυτή αυξάνεις την αιμάτωση του οργανισμού και έτσι μεταφέρονται πιο εύκολα τα συστατικά που μπορεί να παίρνεις σαν συμπληρώματα ή σαν αγωγή.

Το καλύτερο όμως που νιώθεις είναι ότι μειώνοντας την έκκριση της αδρεναλίνης και της κορτιζόνης από το στρες, η διαχείριση αυτής της περιόδου γίνεται σίγουρα πιο εύκολα και ο οργανισμός δεν είναι σε κατάσταση άμυνας. Σε αυτή την περίοδο κάνε ότι σε χαλαρώνει και σε βοηθάει να έχεις διαύγεια του νου σου και σίγουρα ότι δεν έχει χημεία ή παρενέργειες για αυτό που ήδη έχεις πετύχει.